voor al je tweedehands en nieuwe fietsen


De fietswinkel voor goedkope en betrouwbare fietsen!

Over ons

Wij helpen u graag verder


De Stadsfiets staat voor service en kwaliteit, Wij proberen u altijd nog dezelfde dag te helpen. Onze afspraken zijn duidelijk, realistisch en die komen wij na. Wij denken mee, kennen onze klanten en geven ze bewust onze volledige aandacht. Wij handelen correct, netjes en met respect. Dienstbaar zijn en denken in oplossingen is bij ons vanzelfsprekend. Wij geven u op elk gerepareerd onderdeel een garantie van 1 of 3 maanden. Met onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers staan wij altijd klaar om te helpen, want Amsterdam houd van fietsen en dat houden wij graag zo!

Services


Reparaties

Wij repareren alle stadsfietsen en proberen ervoor te zorgen dat u het dezelfde dag nog kunt ophalen. Altijd de beste prijzen met betrouwbare onderdelen. Kom gerust langs en maak het zelf mee!

Locatie

Wij hebben altijd een ruime voorraad aan nieuwe en tweedehandse fietsen in alle soorten en maten. Zelfs als wij ze niet in de winkel hebben.

Rent aBike

Your welcome to enjoy our great city with one of our rental bikes. The most cheapest and efficient way of seeing our city.

Contact

Voor vragen en of opmerkingen: info@destadsfiets.nl

Locaties


Bezoek één van onze vestigingen en bekijk onze ruime voorraad aan fietsen

Rent aBike


Your welcome to enjoy our great city with one of our rental bikes. The most cheapest and efficient way of seeing our city. For just €12,50,- you can explore the city for 24hours!

Contact


Voor vragen en of opmerkingen kunt u ons altijd bellen

020-468-2682

Ma/Vr 08:00 tot 20:00
Za/Zo 10:00 tot 18:00
Reparatie/Ophaal
Ma/Vr 08:30 tot 19:30
Za/Zo 10:30 tot 17:30